Hur du integrerar PAAPI till en mobilappupplevelse

I enlighet med Licensavtalet för PAAPI, punkt 4.(e): Du kommer inte, utan vårt uttryckliga godkännande i förväg, att använda något varuannonseringsmaterial på eller i samband med en webbsida eller applikation formgiven eller avsedd för användning med mobiltelefon eller annan handhållen enhet (detta förbud gäller inte webbsidor som inte är formgivna eller avsedda för användning med sådana enheter men som är tillgängliga via sådana enheter, t.ex. anslutning via webbläsare på en surfplatta till en webbplats som inte är optimerad för mobiltelefoner), eller digital-tv-box (t.ex. digital video, kabel- eller satellitboxar, spelare för strömmad video, blu-ray-spelare eller dvd-spelare) eller tv med internetfunktion (t.ex. GoogleTV, Sony Bravia, Panasonic Viera Cast eller Vizio Internet Apps).

Vägledning:

Ovanstående uttalande gäller nästan enbart mobilappar. Mobilappar får för närvarande inte ha annonslänkar till Amazon utan att ett tillägg skrivs under. Utan godkännande betecknas det som bedrägeri att bygga länkar till Amazon i mobilappar, och en samarbetspartner som bryter mot detta kommer att blockeras från tillgång till PAAPI.

I de flesta fall, med undantag för webbsidor formgivna eller avsedda för användning med en mobiltelefon eller annan handhållen enhet, tillåts du att visa annonslänkar till Amazon för användare som besöker din webbsida på en telefon.