Provision

Vad får jag i provision från min mobilapp?

Du får provisionsinkomster i enlighet med det befintliga Associates-programmet. Alla köp som görs genom appar för mobiltelefoner och surfplattor genererar provisionsinkomster enligt samma provisionsstruktur. Gå till sidan med tabellen över provisionsinkomster för mer information.

Kommer jag att få provisionsinkomster om en användare klickar på en mobiloptimerad länk från en mobil enhet och sedan köper Amazon-produkter från en dator?

Samarbetspartner kommer att få provision på artiklar som användare lägger till i sina Amazon-kundvagnar och därefter köper från en annan enhet i enlighet med driftsavtalet under ”Kvalificerade köp” och ”Session”. Användarna måste vara inloggade på Amazon när artiklarna läggs till i deras kundvagnar. Vi kan tyvärr inte betala provisionsinkomster för köp som inkluderar flera enheter om inte användaren först lägger till artikeln i sin kundvagn.

Får jag provision om min kund klickar på en Amazon-länk på min webbsida och den öppnas i Amazon-appen (d.v.s. kunden har inställningar på sin telefon som gör att Amazon-länkar öppnas i Amazon-appen)?

Ja, kopplingen till ditt ID kommer att bevaras om Amazon-länkar på din webbsida öppnas i Amazon-appen eller på Amazon.com i en mobil webbläsare.