Skapa länkar

Kan jag länka till Amazon från min mobilapp med standardverktyg i Associates?
Ja, du kan länka till Amazon från din mobilapp genom att använda de traditionella Associates-länkningsverktygen som finns på Associates Central. Det finns även ytterligare API:er på serversidan som kan integreras.

Typer av Amazon-annonsenheter för mobilanpassade webbsidor och appar

Textlänkar

Med textlänkar kan du skapa länkar till valfri sida på Amazons webbsida, inklusive enskilda produktinformationssidor, produktkategorisidor, söksidor och Amazons hemsida. De kan enkelt inkluderas i textblock på din webbsida, exempelvis i produktrecensioner.

Mobilbanners
Storleken på datorbanners passar inte bra på mobilanpassade webbsidor och kan därför inte användas på mobila eller responsiva webbsidor. För att hjälpa dig att tjäna pengar på dina mobila webbsidor började vi erbjuda mobilbanners år 2014. Dessa banners stöder storlekar som passar bra på mobilskärmar. Bannerns kreativa design är också optimerad för interaktion med kunder som använder mobila enheter. Mobilbanners finns i följande storlekar: 320x250, 320x50 och 125x125.
Responsiva banners
Om du har en responsiv webbsida har du fram till nu behövt skriva kod för att få en optimal bannerstorlek för varje enhet. Om du hade separata mobil- och datorwebbsidor valde du olika bannerstorlekar för varje webbsida. Med responsiva banners kan du integrera en bannerkod i din responsiva webbsida, mobila webbsida eller datorwebbsida och få rätt bannerstorlekar. Responsiva banners stöder för närvarande topplisteplacering (horisontal banner). Den erbjudna bannerstorleken beror på den överordnade behållarens bredd. Om behållarens bredd exempelvis är större än 728 pixlar erbjuds banners av storleken 728x90. Om containerns bredd är mindre än 728 pixlar erbjuds banners av storleken 320x50.
Integrering i bloggplattformar
De flesta populära bloggplattformarna erbjuder inte rubriks- och sidoannonser på mobila enheter. I detta avsnitt får du information om hur du integrerar mobila annonsenheter i populära bloggplattformar såsom BlogSpot, så att Amazon-annonser är synliga för kunder på mobila enheter.
Integrering i mobilapp
Nå ut till dina kunder på populära mobila plattformar och öka dina intäkter. Gör ditt appinnehåll köpbart genom att lägga till länkar till valfri sida på Amazon, inklusive enskilda produktinformationssidor, produktkategorisidor, sökresultatsidor och Amazons hemsida.