Amazon Associates - Amazons Affiliate-marknadsföringsprogram
Välkommen till ett av de största marknadsföringsprogrammen i världen för Affiliates. Amazon Associates-programmet hjälper innehållsskapare, utgivare och bloggare att tjäna pengar på sin trafik. Med miljontals produkter tillgängliga på Amazon så använder Associates enkla verktyg för länkbyggnad, för att rikta sin publik till produkter de rekommenderar och tjänar på kvalificerade inköp.
Sign up
1
Anmäl dig
Gå med bland tiotusentals skapare, utgivare och bloggare som tjänar med Amazon Associates-programmet.
Sign up
2
Rekommendera produkter
Dela miljoner av produkter med din publik. Vi har skräddarsydda länkningsverktyg för stora utgivare, enskilda bloggare och influerare på sociala medier.
Sign up
3
Få provision
Få provision till 12 % i provisionsinkomster från kvalificerade köp. Våra konkurrenskraftiga omvandlingskurser hjälper till att maximera inkomsterna.

Frågor och svar

 • Hur fungerar Affiliate-programmet?
  Du kan dela produkter och tillgängliga program på Amazon med din publik genom anpassade länkningsverktyg och tjäna pengar på kvalificerade inköp och kundåtgärder, som att registrera dig för ett gratis provprogram. Läs mer.
 • Hur kvalificerar jag mig för detta program?
  Bloggare, utgivare och innehållsskapare med en kvalificerad webbplats eller mobilapp kan delta i detta program. Läs mer.
 • Hur tjänar jag i detta program?
  Du tjänar på kvalificerade inköp och program genom den trafik du driver till Amazon. Provisionsinkomster för kvalificerade inköp och program varierar beroende på produktkategori. Läs mer.
 • Hur anmäler jag mig till detta program
  Anmäl dig till programmet här.
  Vi granskar din ansökan och godkänner den om du uppfyller kriterierna. Läs mer.