Sverige

Idécenter


Vad är Idécentret?
Idécentret (endast på engelska) är en ny funktion som konsoliderar inspirerande kampanjer, evenemang, specialerbjudanden och produktinnehåll från hela Amazon. Tidigare kunde det vara en överväldigande uppgift för associates att få tag på innehåll med tusentals specialerbjudanden och kuponger publicerade varje dag i en ständigt växande och komplex produktkatalog. I Idécentret kan associates hitta uppdaterade innehållsidéer på en och samma plats inne i deras Associates Central (AC)-konton. Rekommendationerna omfattar en mängd olika innehållstyper, inklusive Amazons kampanjerbjudanden såsom ”utvalda erbjudanden” (Best Deals), ”dagens specialerbjudanden” (Deals of the Day) samt utvalt innehåll som inkluderar Amazons program- och prenumerationstjänster, säsongsevenemang, gåvoguider, trender, intressanta fynd, bästsäljande/topprankade produkter med mera.

Hur kommer jag igång?
För att komma åt idécentret går du till navigationsfältet längst upp på sidan när du loggar in på ditt Associates Central-konto och väljer ”Idécenter” från rullgardinsmenyn under ”Kampanjer”. När du kommer till Idécentret har du möjlighet att bläddra, sortera och filtrera bland innehållsidéerna. När du ser en idé som du är intresserad av klickar du på ”Hämta länk” och kopierar/klistrar in länken för din webbsida. 

Hur kan jag påverka rekommendationerna baserat på mina intressen och idéer?
För att få mer relevant inspiration uppmuntras du att ge feedback genom att klicka på tummen upp/ned som visas under varje innehållsidé. Detta hjälper Amazon att förbättra framtida rekommendationer och innehållsrankningar ytterligare.