Sverige
Översikt över programmet
Annonsera med Internets främsta återförsäljare och dra nytta av vår stora erfarenhet av e-handel.
Att delta i programmet är enkelt.
Kom igång idag. Inga godkännanden från tredje part.
Hantera flera webbegenskaper från ett konto.
Rapportcentret
Rapportcentret är utformat för att ge dig värdefulla insikter så att du enkelt kan hantera och optimera dina resultat.
Vi tillhandahåller lättlästa rapporter som innehåller omfattande data om hur dina länkar fungerar, så att du kan optimera dina resultat i programmet. Denna information inkluderar uppgifter om din trafik, inkomster, omvandlingsfrekvenser och länktyper. Våra rapporter är nästan i realtid och ser till att du har den information du behöver för att maximera din intjäningspotential på din webbplats.

Nyckelfunktioner:

 • Förbättrat grafiskt gränssnitt för enkel användning och förståelse av viktig information.
 • Tidsrapportering nästan i realtid för beställningar och bounties för att optimera kampanjens resultat och konvertering hela dagen.
 • Intäktsfördelning per program - se inkomster från reklamprovision och bounties med en överblick på fliken Sammanfattning och se ytterligare information på flikarna Provision och Bounties.
 • Nedladdningsbara rapporter som gör att du kan organisera och utforska din data enligt dina önskemål.

Vilka rapporttyper finns tillgängliga för Associates?
 • Inkomster - Den här rapporten ger en detaljerad lista över alla inkomster från dina rekommenderade varor, inklusive en översikt över eventuella bonusinkomster.
 • Beställningar - Beställningsrapporten uppger varor som beställdes efter en Associates rekommendation och innehåller information om hur kunder hänvisades (eller länkades) till dessa produkter.
 • Bounty Rekommendationer - Denna rapport visar inkomster som genereras från kvalificerade bounty (bonus) -händelser när en kvalificerad kund slutför en bounty-åtgärd, såsom att registrera sig för ett Amazon Prime gratis provperiod. Bounties tenderar att vara fasta belopp för specifika åtgärder i motsats till procentsatser av en produktbeställningar.
 • Länktyp - Länktypsrapporten visar resultatet för olika länk- och placeringstyper som erbjuds av Associates Program när det gäller produktbeställningar och leveranser.
 • Dagliga trender - Denna rapport avslöjar antalet unika besökare som du hänvisade till Amazon.co.uk från din webbplats.
 • Tracking-ID Sammanställning - Med tracking-ID kan du analysera resultatet för flera webbplatser eller marknadsföringsstrategier samtidigt som du samlar ihop inkomster under ett enda Associates-ID. Vi tillhandahåller sammanfattningar för alla tracking-ID som har aktivitet under den begärda tidsperioden. Vi tillhandahåller också tracking-ID-information för varje transaktion som har skett via dina Associate-länkar.
 • Betalningshistorik - Du kan se alla provisionsinkomster som du har tjänat, eventuella justeringar av ditt konto och alla betalningar som har betalats ut.